Androkolik Forum

Tam Görünüm: [[YARDIM]]Ace2 Recovery Sorun
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Telefonumda cm11 vardı şarj 1 saat bile zor dayanıyodu diye bende cm10,2ye dönmeye kara verdim, cwmye girip bütün wipe ve formatları yaptım(modemfs hariç) sonra 2.3.6 ya ondan sonrada 4.1.2 ye döndüm recoveriyi açıp "apply update from sd" tıklayınca böyle oluyor ne yapmalıyım?


Highslide JS




Highslide JS


Yardım edebilecek birisi yokmu?
Allah kolaylık versin ne diyeyim Big Grin
Uf bu sorunu halledemessem teli satıp s4 alacam lütfen yardım
Ekstra cwm yüklediniz mi?
(14-08-2014 20:51)androkolik Yazılan: [ -> ]Ekstra cwm yüklediniz mi?
hayır acaba cwmli kernelmi flaslasam ? ama böyle olduğuna göre bir sorun var demekki yoksa çoktan kernel flashlardım
iki hafizada da bu sekilde mi gorunuyor

vaterfa'nın 5830i'sinden gönderildi.
(14-08-2014 22:15)vaterfa Yazılan: [ -> ]iki hafizada da bu sekilde mi gorunuyor

vaterfa'nın 5830i'sinden gönderildi.
hayır sadece hafıza kartı
cm10 için gereklı olan dosyaları telefon hafızasına atıp kurabılırsın o zaman, hafıza kartına da gelince hafıza kartında sorun varmıs gıbı gorunuyor, dosyalarını yedeklemeni öneririm ne olacağı belli olmaz.
(14-08-2014 23:43)vaterfa Yazılan: [ -> ]cm10 için gereklı olan dosyaları telefon hafızasına atıp kurabılırsın o zaman, hafıza kartına da gelince hafıza kartında sorun varmıs gıbı gorunuyor, dosyalarını yedeklemeni öneririm ne olacağı belli olmaz.
Olmuyoki işte android 4 üstünde öyle. Telefonun dahili hafızasına atsanda görünmüyor sadece "lost found" "preload" ve "recovery"diye dosyalar görünüyor onlarda boş internettede hiç çözüm yok yarın başka hafıza kartı deneyecem olmassa teli satcam günlerdir uğraşıyorum
hafıza kartını yedekleyip format at kartına o şekilde dene, o da olmazsa artık başka bi kartla denemen lazım.

bişey daha geldi aklıma http://dl-ssl.google.com/android/reposit...indows.zip bu dosyayı indir içindeki klasörü masaüstüne at sonra klasöre gir shifte basılı tutarak sağ tıkla komut penceresini burada aç a tıkla. telefonunu bilgisayara bağla ve hata ayıklama modunu aktifleştir. yüklemek istediğin romu masaüstüne attığın klasörün içine at. mesela romun adı cm10.zip açılan komut penceresine adb sideload cm10.zip yazıp bide bu şekilde dene
Bence temiz bir stock kurulum. Hafıza kartı biçimlendirme ve custom recovery yükleme sorunu çözer gibi geliyor.
hafiza kartini bicimlendirmen yeterli olacaktir
hafıza kartı defalarca biçimlendirdim stock yazılımıda 2 defa kurdum ama aynı yine acaba cwmde herşeyi formatladım diyemi böyle oldu ?
Olabilir.S4 al bence Big Grin
bide kies üzerinden yazılım yüklemeyi deneyecem olmassa elveda ace2 merhaba s4 Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler