Androkolik Forum

Tam Görünüm: Multi Window
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İCS 4.0.3 de internet tarayıcısında multi window vardı hani mesela mackolik de bi macın skoru icin üzerine tıklıyorsunuz ya pencere hiç kaybolmadan üzerine bi pencere acılıyor. bu 4.1.2 de yok acaba elince olan varsa paylasabilir mi ?
Cvp verecek kimse yokmudur androidsad
(07-05-2013 09:15)p.o.y.r.a.z Yazılan: [ -> ]Cvp verecek kimse yokmudur androidsad
http://forum.xda-developers.com/showthre...?t=2001818
sanırım ben anlatamadım kurbanım. mesela bu verdigin tarayıcıdada söyledigim gibi mackolik işlemlerini yapamıyor androidsad

BU tarayıcıda söyledigim işlemi yapınca '' acılır tarayıcıda desteklenmeyen işlev '' diyor

Mesela bir sayfada geziyoruz bi baglantı sekmesi var onu tıklayınca tıkladıgımız sayfa daha kucuk popup gibi acılıyor ama ilk sayfayıda görebiliyoruz. yeni acılan sayfa daha kucuk. bu özelikten bahsediyorum.
İmdaaaatt Big Grin
(07-05-2013 11:54)p.o.y.r.a.z Yazılan: [ -> ]sanırım ben anlatamadım kurbanım. mesela bu verdigin tarayıcıdada söyledigim gibi mackolik işlemlerini yapamıyor androidsad

BU tarayıcıda söyledigim işlemi yapınca '' acılır tarayıcıda desteklenmeyen işlev '' diyor

Mesela bir sayfada geziyoruz bi baglantı sekmesi var onu tıklayınca tıkladıgımız sayfa daha kucuk popup gibi acılıyor ama ilk sayfayıda görebiliyoruz. yeni acılan sayfa daha kucuk. bu özelikten bahsediyorum.


Ayarlar gelişmiş ayarlar da pop up ayarı kapalı olabilir
(06-05-2013 13:59)p.o.y.r.a.z Yazılan: [ -> ]İCS 4.0.3 de internet tarayıcısında multi window vardı hani mesela mackolik de bi macın skoru icin üzerine tıklıyorsunuz ya pencere hiç kaybolmadan üzerine bi pencere acılıyor. bu 4.1.2 de yok acaba elince olan varsa paylasabilir mi ?

4.1.2 'de yok derken orda ne yapıyor peki? Hiç mi açmıyor, aynı pencereyi kapatıp orda mı açıyor, yoksa başka bir sekmede mi açıyor?
Pop up ayarlarını yaptım adminim.
Gokcen:normal internet sayfası gibi acılıyor pop up gibi degil. ama 4.0.3 oyle degildi.pop up gibi acılıyordu yarım sayfa görünüyordu.arka planda ana sayfa gorunuyordu
(07-05-2013 14:43)p.o.y.r.a.z Yazılan: [ -> ]Pop up ayarlarını yaptım adminim.
Gokcen:normal internet sayfası gibi acılıyor pop up gibi degil. ama 4.0.3 oyle degildi.pop up gibi acılıyordu yarım sayfa görünüyordu.arka planda ana sayfa gorunuyordu
Aklıma başka bir şey gelmiyor. Eğer root lu ise bahsettiğiniz 4.0.3 frki browser.apk denenebilir. Tabi denerseniz öncesinde mutlaka yedek alın.
Bu browser i paylasırmısın adminim
(07-05-2013 16:06)p.o.y.r.a.z Yazılan: [ -> ]Bu browser i paylasırmısın adminim

Elinizde olan 4.0.3 yazılımı varsa içerisinden alabilirsiniz. System/app de olması lazım
Elimde 4.0.3 var envayi cesit ama telde yuklu degil. md5 olarak pc de var bunu rar ile acabilirmiyim

yada nasıl acaıcam neyle acıcam içinde ki browseri nasıl cekicem help me android-smile
Elinizde cwm yedeginiz varsa icinden alin
Yok malesef eren hepsi md5
(08-05-2013 09:25)p.o.y.r.a.z Yazılan: [ -> ]Yok malesef eren hepsi md5

Winrar yada 7zip gibi uygulamalar açmıyor mu?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler