Androkolik Forum

Tam Görünüm: s5830i açabilceği oyun tavsiyeleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar telefonumu yeni rom attım(
KuRTuLuS RoM v2.5 (OC))
romda kernelde mevcut(cpu 1200 küsür Big Grin) şuanda telefonumun açabileceiği oyun arıyorum
şimdiden teşekkürler
http://www.4shared.com/rar/YG_ZkJeC/SUPE...onhsu.html
nfs hot pursit. chainfire kurulu olması lazım. reduce texture quality ve qualcomm secmen lazım
data dosyasını android/data nın içine at. apk yi kur. data dosyasından files klasörünü sil.
uygulamalar/uygulamaları yönet/veri sili yap.sonra keyfine bak
Cok saolasin kardes acti walla baska bildiginiz var mi
(22-09-2012 18:20)kabil486 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar telefonumu yeni rom attım(
KuRTuLuS RoM v2.5 (OC))
romda kernelde mevcut(cpu 1200 küsür Big Grin) şuanda telefonumun açabileceiği oyun arıyorum
şimdiden teşekkürler

cpu normalde 832 MHz değil miydi ya nasıl 1200 yaptın onu android-smile
(08-01-2013 17:22)selcuk6108 Yazılan: [ -> ]
(22-09-2012 18:20)kabil486 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar telefonumu yeni rom attım(
KuRTuLuS RoM v2.5 (OC))
romda kernelde mevcut(cpu 1200 küsür Big Grin) şuanda telefonumun açabileceiği oyun arıyorum
şimdiden teşekkürler

cpu normalde 832 MHz değil miydi ya nasıl 1200 yaptın onu android-smile

rom un kendinden overloc u mu ne var galiba
(08-01-2013 18:17)gekic43 Yazılan: [ -> ]
(08-01-2013 17:22)selcuk6108 Yazılan: [ -> ]
(22-09-2012 18:20)kabil486 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar telefonumu yeni rom attım(
KuRTuLuS RoM v2.5 (OC))
romda kernelde mevcut(cpu 1200 küsür Big Grin) şuanda telefonumun açabileceiği oyun arıyorum
şimdiden teşekkürler

cpu normalde 832 MHz değil miydi ya nasıl 1200 yaptın onu android-smile

rom un kendinden overloc u mu ne var galiba

peki bi kaç foto paylaşabilir misin ekran görüntüleri falan romu merak ettim android-smile eğer işlemci 1200 oluyo ise süper
(22-09-2012 18:20)kabil486 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar telefonumu yeni rom attım(
KuRTuLuS RoM v2.5 (OC))
romda kernelde mevcut(cpu 1200 küsür Big Grin) şuanda telefonumun açabileceiği oyun arıyorum
şimdiden teşekkürler

ya sen yanılıyorsun yada fakedir o 1200 mhz öyle birşey imkansız o dereceye çıkaranlar oldu anakartı yaktılar yani o işte bi yanlışlık vardır.
(08-01-2013 20:42)ibo1996 Yazılan: [ -> ]
(22-09-2012 18:20)kabil486 Yazılan: [ -> ]arkadaşlar telefonumu yeni rom attım(
KuRTuLuS RoM v2.5 (OC))
romda kernelde mevcut(cpu 1200 küsür Big Grin) şuanda telefonumun açabileceiği oyun arıyorum
şimdiden teşekkürler

ya sen yanılıyorsun yada fakedir o 1200 mhz öyle birşey imkansız o dereceye çıkaranlar oldu anakartı yaktılar yani o işte bi yanlışlık vardır.

Fake degil ama sakincali.rafael in bir kernelinde 1.2 ghz var ama sonradan kaldirdi
5830 kullanıyorum cihaz in sırlarını bir çok kez zorladım rom odin vb durumlarla çok uğraştım 2 defa da servise gndrdm romdan dolayi android-smile gta3 yüklemeye belli milyon defa uğraştım kesin çözüm gta3 ü galaxy ace ye yükleyebilecek yada yuklemis olan arkadas var mi android-smile facebook.com/05style yardima ıhtiyaci olan arkdaslarda ulasblr e posta yoluyla android-smile oray05@hotmail.com
(10-01-2013 12:38)oray05 Yazılan: [ -> ]5830 kullanıyorum cihaz in sırlarını bir çok kez zorladım rom odin vb durumlarla çok uğraştım 2 defa da servise gndrdm romdan dolayi android-smile gta3 yüklemeye belli milyon defa uğraştım kesin çözüm gta3 ü galaxy ace ye yükleyebilecek yada yuklemis olan arkadas var mi android-smile facebook.com/05style yardima ıhtiyaci olan arkdaslarda ulasblr e posta yoluyla android-smile oray05@hotmail.com

normal acede gta3 acoliliyor galiba youtube da videolari da var bi bak orda linkler falan var birde ordan dne android-smile
GTA III TÜRKİYE SERVİSİNDEN ENGELLENMİŞ androidsad
1200 mhz gelmez o cihaz en fazla 960 980 olur o seviye gelsin bi daha ekran gelmez .d
Referans Adresler