Androkolik Forum

Tam Görünüm: WHATS APP PLUS İÇİN STOCK TEMA
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Whats app + da birsüru tema var,stock tema varmı bilmiyorum(yani orjinali gibi arayüze sahip tema)
Gts5830i zaten tema indirme kismi kasiyor,bulabilen varsa yardimci olabilir mi

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Valla ben arastirdim biraz ama bisey bulamadim.Ama belki orjinal whatsapp'in temasini,whatsapp plus'a atabilirsin.Vardir herhalde diye dusunuyorum android-smile

Emir'in Ace'sinden gönderildi.
(17-01-2015 20:31)senemir Yazılan: [ -> ]Valla ben arastirdim biraz ama bisey bulamadim.Ama belki orjinal whatsapp'in temasini,whatsapp plus'a atabilirsin.Vardir herhalde diye dusunuyorum android-smile

Emir'in Ace'sinden gönderildi.

Orjinal whats app da tema herhanhi biryerde kayitli veya ayrik degil ki..uygulamanin arayuzunu nasil baska bir uygulamaya atabilirim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben bi bakayim Big Grin Ayni anda whatsapp+ ve normal whatsapp caisabilirmi acaba android-smile ?

Emir'in Ace'sinden gönderildi.
(17-01-2015 20:51)senemir Yazılan: [ -> ]Ben bi bakayim Big Grin Ayni anda whatsapp+ ve normal whatsapp caisabilirmi acaba android-smile ?

Emir'in Ace'sinden gönderildi.

‰ 0,00000000001

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
(17-01-2015 21:06)Kingsley52 Yazılan: [ -> ]
(17-01-2015 20:51)senemir Yazılan: [ -> ]Ben bi bakayim Big Grin Ayni anda whatsapp+ ve normal whatsapp caisabilirmi acaba android-smile ?

Emir'in Ace'sinden gönderildi.

‰ 0,00000000001

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

%0 maalesef ikisi ayni anda calismiyor androidsad Normal Whatsappi kurdum bende.Ama dosyalarini bulamadim nasil biseyse Big Grin Plus temalarinda yokmu orjinali?

Edit: Whatsappin dosyasini buldum ama tema falan bisi bulamadim.Ama belki icindeki dosyalari kopyalayip whatsapp+ ya atsan? Database klasoru yada files klasoru ? Belki olur Big Grin

Emir'in Ace'sinden gönderildi.
İki Whatsapp aynı anda çalışıyor normalde. @acaglar arkadaşımız demişti. Hatta linki buyrun.

http://www18.zippyshare.com/v/43319576/file.html
(17-01-2015 21:50)androkolik Yazılan: [ -> ]İki Whatsapp aynı anda çalışıyor normalde. @acaglar arkadaşımız demişti. Hatta linki buyrun.

http://www18.zippyshare.com/v/43319576/file.html

Bu neyin linki hocam.anlamadim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Normal sürüm iki Whatsapp çalıştırma. Ama iki farklı numara da demişti android-smile Şimdi hatırladım Big Grin
(17-01-2015 22:03)androkolik Yazılan: [ -> ]Normal sürüm iki Whatsapp çalıştırma. Ama iki farklı numara da demişti android-smile Şimdi hatırladım Big Grin

Big Grin @Kingsley52 benim dedigimi yap belki olur ? android-smile

Emir'in Ace'sinden gönderildi.
(17-01-2015 22:10)senemir Yazılan: [ -> ]
(17-01-2015 22:03)androkolik Yazılan: [ -> ]Normal sürüm iki Whatsapp çalıştırma. Ama iki farklı numara da demişti android-smile Şimdi hatırladım Big Grin
Big Grin
Big Grin @Kingsley52 benim dedigimi yap belki olur ? android-smile

Emir'in Ace'sinden gönderildi.

Valla risk almaya usendim Big Grin


(17-01-2015 22:03)androkolik Yazılan: [ -> ]Normal sürüm iki Whatsapp çalıştırma. Ama iki farklı numara da demişti android-smile Şimdi hatırladım Big Grin



GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
(17-01-2015 22:12)Kingsley52 Yazılan: [ -> ]
(17-01-2015 22:10)senemir Yazılan: [ -> ]
(17-01-2015 22:03)androkolik Yazılan: [ -> ]Normal sürüm iki Whatsapp çalıştırma. Ama iki farklı numara da demişti android-smile Şimdi hatırladım Big Grin
Big Grin
Big Grin @Kingsley52 benim dedigimi yap belki olur ? android-smile

Emir'in Ace'sinden gönderildi.

Valla risk almaya usendim Big Grin


(17-01-2015 22:03)androkolik Yazılan: [ -> ]Normal sürüm iki Whatsapp çalıştırma. Ama iki farklı numara da demişti android-smile Şimdi hatırladım Big Grin



GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen bilirsin Big Grin

Emir'in Ace'sinden gönderildi.
Valla ben eski numaramla çok sık rom değiştirip tekrar numara doğrulamak zorunda kaldığım için whatsapp numaramı engelledi. Numaramı değiştirmek zorunda kaldım
(17-01-2015 22:40)mert.ada Yazılan: [ -> ]Valla ben eski numaramla çok sık rom değiştirip tekrar numara doğrulamak zorunda kaldığım için whatsapp numaramı engelledi. Numaramı değiştirmek zorunda kaldım

Bende cok sık rom degistirirdim 6 ayda en az 25 tane rom denemisimdir ama whatsapp beni engellemedi seni neden engelledi acaba?

Emir'in Ace'sinden gönderildi.
(17-01-2015 22:40)mert.ada Yazılan: [ -> ]Valla ben eski numaramla çok sık rom değiştirip tekrar numara doğrulamak zorunda kaldığım için whatsapp numaramı engelledi. Numaramı değiştirmek zorunda kaldım
hocam ben titanium backup kullanıyorum.her mesajına kadar yedekliyor.her seferinde numara da doğrulamıyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler